Premsa

VOLS ENTREVISTAR-NOS?

Ens pots escriure a bericidsulfuric@gmail.com. Per més informació sobre Berícid Sulfúric, deixem a la teva disposició el dossier de premsa del podcast i altres recursos que pots fer servir al teu mitjà.

-

APARICIONS DE BERÍCID SULFÚRIC ALS MITJANS

03/11/22 - Els pòdcast de cada dijous (I)

Recomanacions de podcasts entre les quals s'hi troba una ressenya de Berícid Sulfúric.

13/06/22 - El top 10 dels podcasts en català

Els Premis Sonor han seleccionat els 10 millors podcasts en català d'entre 200 candidatures presentades.

12/05/22 - Berícid Sulfúric lanza un libro digital con sus portadas titulado: Bericitats

L'Anna Ferrer Albertí presenta Bericitats, un recull d'esbossos, referències i anècdotes sobre les portades que ha dissenyat per Berícid Sulfúric.

02/02/22 - Anna Ferrer Albertí - Sonoras de Ficción

Anna Ferrer es la fundadora del podcast Berícid Sulfuric. Este equipo de guionistas y actores nos ofrecen un capítulo distinto cada mes y hoy sabremos cómo preparan sus increíbles producciones. Una entrevista muy interesante y enriquecedora que te va a gustar escuchar.

30/12/21 - Més podcast en català que no et pots perdre

Un recull dels podcast en català de més èxit.

15/09/21 - Mesa redonda, Ficciones sonoras y audio series

Taula rodona sobre ficció sonora emmarcada dins de Podtalks, Festival de Podcasting y Networking. Amb la participació d'Anna Ferrer Albertí (Berícid Sulfúric), June Curiel (Juniper Lamorte), Emma Mussoll (Ladrones de memoria i Operación reset) i Daniel Fibla (Terapia para un Superheroe).

02/04/21 - No hi som per festes

Jordi Beltran convida Toni Sellas a parlar de l'evolució del podcàsting, una pràctica cultural d'arrel que transita cap a dinàmiques de les indústries culturals.

18/11/20 - CDA20 Podcasting en català: perquè ens agrada

En aquest episodi us apropo una conversa grupal amb diferents persones de l’escena del podcasting en català. Sincerament, m’he quedat amb les ganes de parlar amb altres més podcasters però ja prou n’hem estat, més hagués estat un guirigall i penso que hem trobat la mesura adequada per mantenir un diàleg sostenible.

12/11/20 - Nación Podcaster: Enjabonando a Berícid Sulfúric

Entrevista als guionistes habituals de Berícid Sulfúric, Anna Ferrer Albertí, Vicent Ortega i Pau Pérez. Es parla de l'origen, procés i plans de futur del podcast.

09/10/20 - Club de escucha de podcast: Berícid Sulfúric

El podcaster Sunne escolta l'episodi La Bella Florista de Berícid Sulfúric i el comenta en directe al seu club d'escolta de podcasts.

24/09/20 - Parlem-ne: La revolució del podcast en català

Avui ens acompanyen la Paula Carreras, l'Olímpia Solà i l'Anna Ferrer. Totes tres formen part de podcasts com "Gent de Merda", "Coses Modernes" i "Berícid Sulfúric". Parlem de l'auge del podcast en català i ens presentaran els seus.

06/07/20 - Tots els matins del món: Com sonen les ficcions sonores?

Maria Montes fa un repàs de la història de l'art radiofònic i, més concretament, de les ficcions radiofòniques. Des de "La Guerra dels mons" d'Orson Welles fins a propostes més properes, com Berícid Sulfúric.

01/07/20 - L'altra ràdio: Els podcasts de ficció sonora

Parlem dels podcasts, especialment de com fer podcasts de ficció sonora, recollint novetats relacionades amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, les plataformes Podium Podcast i Podimo, el col·lectiu Bercíd Sulfúric i l’espai Ficción Sonora de Ràdio Nacional d’Espanya.

28/04/20 - 15 podcasts culturals en català

Aquests programes radiofònics online poden ser una bona distracció pel confinament. 15 podcasts culturals en català fets amb una gran dosi d’iniciativa pròpia i sorgits fora de les grans plataformes públiques.

02/04/20 - Recomanacions de podcast per combatre el confinament

Llibres, sèries o pel·lícules són alguns dels productes que més s'estan consumint en aquests dies de confinament. Però i els podcast? El que s'anomena la ràdio del segle XXI està en auge i cada dia té més seguidors.

26/01/20 - Assajar és de covards

Ressenya de l'Assajar és de Covards del mes de gener de 2020, on es va representar un dels esquetxos de l'episodi El Castell Wolanski de Berícid Sulfúric.

29/06/19 - Podcasters: bricolatge sonor de tu a tu

Ho fan des de casa a tot el món. I poden parlar de nadons, de política, de jocs, de teatre, de viatges... Són els podcasters, fan podcasts i el podcasting és una manera de comunicar a tot arreu i a tothom, a cau d’orella.

22/05/19 - L'altra ràdio: La ràdio i els podcasts fets per joves

Vicent Ortega, Pau Pérez i Anna Ferrer Albertí, guionistes i actors de Bercícid Sulfúric, comentaran el seu projecte de podcast de ràdioficció humorística que ha complert 5 anys i ja ha superat la 50ena d’episodis.

28/04/17 - Berícid Sulfúric publica un llibre amb els seus millors guions

"¡Madre mía, un libro!" és el títol del llibre de guions de Berícid Sulfúric, un podcast radiofònic humorístic i de ficció nascut ja fa 3 anys.

24/08/16 - Berícid Sulfúric, els creadors del podcast de ràdio del futur

Els responsables de la secció L'hora d'en Zac Zachary són la jove productora Berícid Sulfúric. Aquesta estrella de la ràdio americana dels anys 40 cada dia ha fet la interferència més meravellosa de la sintonia de Catalunya Ràdio. Conversem amb els artífexs, els joves dobladors i comunicadors audiovisuals Anna Ferrer, Vicent Ortega i Pau Pérez.

09/08/16 - La cultura que s’escolta sense filtres

La comunicació cultural al marge dels mitjans de masses ha existit sempre. A finals dels seixanta, els dibuixants de còmic nord-americans sense accés a publicacions de referència ja feien fanzins: petites revistes amateurs sense cap altre filtre que el dels seus autors i que eren seguits gràcies al boca-orella.