Info / Contacte

SOBRE BERÍCID SULFÚRIC

Berícid Sulfúric va néixer com a podcast de ficció sonora. Es va fundar l'estiu de 2014 amb un equip format per professionals de la comunicació, el teatre, la ràdio i el doblatge. El seu objectiu era produir el tipus de programa que volien sentir però no trobaven: una ficció dinàmica i elaborada que explorés les possibilitats que ofereix el podcasting, feta en la nostra llengua.

En el seu format original, Berícid Sulfúric està compost per vuitanta episodis autoconclusius: cada història és nova, amb nous personatges, explorant un nou gènere audiovisual. Es podria dir que el podcast segueix un format de pel·lícules sonores que funcionen independentment unes d’altres.

A partir de 2023, l’equip sulfúric es va embarcar en nous projectes, funcionant més com a productora de podcasting que com a podcast individual. Encara amb la ficció per bandera, com amb la sèrie Nido de Avispas, però embarcant-se en altres gèneres, com amb el conversacional La Putaspina, els creadors rere Berícid es dediquen actualment a la producció de diversos podcasts, mantenint l’estil insòlit i humorístic que els caracteritza.

Qui vulgui començar a escoltar Berícid Sulfúric i no sàpiga per on, pot acollir-se a aquesta guia:

CONTACTE

Si vols entrevistar-nos, proposar-nos una col·laboració, oferir-nos un text, queixar-te del poc tacte amb què hem parodiat la teva pel·lícula preferida, passar a saludar o qualsevol altra cosa, escriu-nos i respondrem tan aviat com ens sigui possible.