Info / Contacte

SOBRE EL PODCAST

Berícid Sulfúric és un podcast de ficció sonora. Amb un equip format per professionals de la comunicació, el teatre, la ràdio i el doblatge, es va fundar l'estiu de 2014. El nostre objectiu era produir el tipus de programa que volíem sentir però no aconseguíem trobar: una ficció dinàmica i elaborada que explorés les possibilitats que ofereix el podcasting, feta en la nostra llengua.

El repertori original de Berícid Sulfúric està íntegrament compost per episodis autoconclusius: cada història és nova, amb nous personatges, explorant un nou gènere audiovisual — es podria dir que el podcast segueix un format de pel·lícules sonores que funcionen independentment unes d’altres.

Vols començar a escoltar-nos? Llança't de cap a un capítol que et faci gràcia! Prefereixes que et recomanem els nostres preferits? Tenim una guia per tu!

CONTACTE

Si vols entrevistar-nos, proposar-nos una col·laboració, oferir-nos un text, queixar-te del poc tacte amb què hem parodiat la teva pel·lícula preferida, passar a saludar o qualsevol altra cosa, escriu-nos i respondrem tan aviat com ens sigui possible.