SOBRE EL PODCAST

Berícid Sulfúric va néixer com el projecte d'un grup de locutors i comunicadors que es van conèixer fent doblatge. La nostra voluntat era crear el programa que ens hauria agradat sentir però no aconseguíem trobar: una radioficció humorística, àgil i dinàmica com les que s'estilen a altres països, però amb la proximitat d'estar feta aquí. El vam finançar amb una campanya de verkami l’any 2014 i no ens hem aturat des d'aleshores: fins ara hem publicat un llibre, tingut una secció a Catalunya Ràdio, participat en festivals de teatre i impartit master classes en universitats. Hi ha qui diu que el radioteatre està mort, però nosaltres estem disposats a revifar-lo.

Cada episodi del podcast és una història totalment nova, sense continuïtat de cap mena. Vols començar a escoltar-nos? Llança't de cap a un capítol que et faci gràcia! Prefereixes que et recomanem els nostres preferits? Tenim una guia per tu!

CONTACTE

Si vols entrevistar-nos, proposar-nos una col·laboració, oferir-nos un text, queixar-te del poc tacte amb què hem parodiat la teva pel·lícula preferida, passar a saludar o qualsevol altra cosa, escriu-nos i respondrem tan aviat com ens sigui possible.