Vídeos

Livestreams (llista de reproducció)

Originalment emeses en directe per als nostres mecenes de Patreon, aquestes sessions mostren el procés de gravació de Berícid Sulfúric en cru. Totes les pífies, repeticions de rèpliques fins a la sacietat i moments d'absoluta estupidesa que es viuen darrere el micro.

Escrivint un guió de Berícid Sulfúric

Us heu preguntat mai com s'escriu un episodi de Berícid Sulfúric de principi a final? Per acabar la setena temporada vam documentar el procés de redacció d'Hotel Griffin: fonts d'inspiració, referències, canvis, correccions, sang, suor i llàgrimes!

Com es va fer Diari de la Nit Eterna

El tumultuós procés rere Diari de la Nit Eterna, l'episodi final de la sisena temporada de Berícid Sulfúric i sens dubte el més patit de tot el nostre repertori. Com es completa un capítol en temps de pandèmia?

Caos a la Terra

Per primera vegada a la història de Berícid Sulfúric, podeu triar entre veure un Extra o escoltar-lo en format d'àudio com sempre! Benvinguts a Caos a la Terra, un desafortunat imprevist del podcast convertit en sessió de joc; acompanyeu-nos als misteriosos mons del Diccionari de les Paraules Idiotes i el Telèfon narratiu.

Top d'episodis

A La Peixera, el nostre espai dedicat a fer-vos companyia durant el confinament de 2020, Clara Schwarze comenta els seus episodis preferits de Berícid Sulfúric i els acompanya de recomanacions cinematogràfiques.

Fem cinc anys!

El 27 d’octubre de 2019 es van complir cinc anys des que vam estrenar els primers episodis de Berícid Sulfúric! Com ho vam celebrar? Molt fàcil: BAILOTEO.