SOBRE EL PODCAST

Berícid Sulfúric va començar com el projecte de podcast d’uns estudiants de doblatge. La nostra voluntat era crear el programa que ens hauria agradat sentir però no aconseguíem trobar: una radioficció humorística, àgil i dinàmica com les que s'estilen a altres països, però amb la proximitat d'estar feta aquí. El vam finançar amb una campanya de verkami l’any 2014 i encara som aquí.

El podcast està basat íntegrament en episodis autoconclusius; no hi ha continuïtat de cap mena, així que pots escoltar qualsevol capítol sense por de perdre't. Si ens vols començar a seguir però encara no saps del tot com posar-t'hi, trobaràs unes quantes recomanacions d'episodis a la guia Berícid per principiants.

CONTACTE

Si vols entrevistar-nos, proposar-nos una col·laboració, oferir-nos un text, queixar-te del poc tacte amb què hem parodiat la teva pel·lícula preferida, passar a saludar o qualsevol altra cosa, escriu-nos i respondrem tan aviat com ens sigui possible.  Si t'ha de fer les coses més fàcils, també tenim un dossier de premsa.

bericidsulfuric@gmail.com

comunicat