Berícid per principiants

 

Què és Berícid Sulfúric?

Berícid Sulfúric és un podcast (programa de ràdio que s'escolta online) de radioficció (fem pel·lícules per les teves orelles!).

De què va?

Tots els capítols del podcast són autoconclusius: cada episodi és una història completament diferent, gairebé sempre en clau humorística. Així que, responent la teva pregunta, no va d'absolutament res. En pots fer una escolta tan desordenada com vulguis sense por de perdre't.

Com, quan i on us puc trobar?

Publiquem un nou episodi el primer dilluns de cada mes, d'octubre a juny. Ja fas servir alguna aplicació d'escolta de podcasts? Som a gran part de les plataformes habituals, esperant la teva subscripció amb els braços oberts. T'estimes més rebre notificacions de nous capítols per correu electrònic?  Et pots subscriure a la nostra Newsletter! I, si tota la resta falla, tens l'arxiu sulfúric complet en aquesta mateixa web.

 
 
 
 

On són els actors de doblatge famosos?

A la pàgina Col·laboradors hi trobaràs una relació de tots els nostres convidats, tant actors com guionistes i dissenyadors, amb enllaços als episodis on han participat. A l'apartat de Destacats hi ha els professionals establerts del món del doblatge.

Què em recomaneu?

Aquests són alguns dels nostres capítols preferits i els que ens semblen una millor mostra del podcast. Si vols començar amb tastets més breus, sempre pots visitar l’apartat Interferències per escoltar esquetxos de tres minuts o menys.

 
 

La cinquena dimensió
Una escriptora frustrada arribarà tan lluny com calgui per complir el seu somni.

Badpoint
Western situat en un poble de moralitat molt dubtosa.

Una piràmide de bojos 2.0
Sitcom amb déus de l'antic Egipte i celebració del nostre episodi 50.

Rapunzel en la ciudad
Dibuixos animats només per àudio? Sí, és possible!

Diari de la Nit Eterna
El viatge musical d'una vampira a la recerca de la mort.