Acabes de descobrir Berícid Sulfúric i no saps del tot com posar-t’hi? No pateixis, som aquí per calmar les teves inquietuds. En aquesta pàgina trobaràs respostes a dubtes freqüents i unes quantes recomanacions per començar a escoltar-nos.

Què és Berícid Sulfúric?

Berícid Sulfúric és un podcast (programa de ràdio que s'escolta online) de radioficció (fem pel·lícules per les teves orelles!).

Com, quan i on us puc trobar?

Publiquem un nou episodi el primer dilluns de cada mes, d'octubre a juny. Ja fas servir alguna aplicació d'escolta de podcasts? Som a la majoria de plataformes habituals, esperant la teva subscripció amb els braços oberts. T'estimes més rebre notificacions de nous capítols per correu electrònic?  Et pots subscriure a la nostra Newsletter!

He d’escoltar els episodis per ordre?

No! Cada capítol de Berícid Sulfúric és una història completament diferent i pots fer-ne una escolta tan desordenada com vulguis.

On són els actors de doblatge famosos?

A l’apartat Convidats hi trobaràs una relació de tots els nostres col·laboradors, tant actors com guionistes, amb enllaços als episodis on han aparegut. A la columna de Destacats hi ha els professionals reconeguts del món del doblatge.

Què em recomaneu?

Aquests són alguns dels nostres capítols preferits i els que ens semblen una millor mostra del podcast. Si vols començar amb tastets més breus, sempre pots visitar l’apartat Interferències per escoltar esquetxos de tres minuts o menys.

L’esgarrifós Mantis Calamar Nazi Excavador de l’Espai Exterior
Ciència-ficció de sèrie B amb científics bojos i monstres intergalàctics.

Tria la teva aventura
Relat cavalleresc (en vers!) inspirat pel gènere literari que li dóna títol.

La cinquena dimensió
Una escriptora frustrada arribarà tan lluny com calgui per complir el seu somni.

El Castell Wolanski
Escenes d’una residència per personatges de terror.

Badpoint
Western situat en un poble de moralitat molt dubtosa.

La bella florista
Sarsuela hip hop. Si això no et convenç, no t’ho podem vendre de cap altra manera.