Acabes de descobrir Berícid Sulfúric i no saps del tot com posar-t’hi? No pateixis, som aquí per calmar les teves inquietuds. En aquesta pàgina trobaràs respostes a dubtes freqüents i unes quantes recomanacions per començar a escoltar-nos.

Què és Berícid Sulfúric?

Berícid Sulfúric és un podcast (programa de ràdio que s’escolta online) de radioficció (fem pel·lícules per les teves orelles!).

Com, quan i on us puc trobar?

Publiquem un nou episodi el primer dilluns de cada mes, d’octubre a juny. Nosaltres aconsellem subscriure’s al podcast per SoundCloud o iTunes, encara que si fas servir alguna altra plataforma (Stitcher, TuneIn, RadioPublic…) és probable que hi siguem. També ens pots seguir a Facebook, Twitter i Instagram per trobar tant els episodis com la resta de novetats.

He d’escoltar els episodis per ordre?

No! Cada capítol de Berícid Sulfúric és una història completament diferent i pots fer-ne una escolta tan desordenada com vulguis.

He d’escoltar tots els episodis?

Encara menys! Procurem canviar d’estil a cada capítol, i això pot voler dir que no tots seran per tu. Si n’hi ha algun que no et convenç, abandona’l sense patir.

M’agradaria sentir els episodis on surten actors de doblatge famosos.

A l’apartat Convidats hi trobaràs una relació de tots els nostres col·laboradors, tant actors com guionistes, amb enllaços als episodis on han aparegut. A la columna de Destacats hi ha els professionals reconeguts del món del doblatge.

Què em recomaneu?

Aquests són alguns dels nostres capítols preferits i els que ens semblen una millor mostra del podcast. Si vols començar amb tastets més breus, sempre pots visitar l’apartat Interferències per escoltar esquetxos de tres minuts o menys.

L’esgarrifós Mantis Calamar Nazi Excavador de l’Espai Exterior
Ciència-ficció de sèrie B amb científics bojos i monstres intergalàctics.

Tria la teva aventura
Relat cavalleresc (en vers!) inspirat pel gènere literari que li dóna títol.

La cinquena dimensió
Una escriptora frustrada arribarà tan lluny com calgui per complir el seu somni.

El Castell Wolanski
Escenes d’una residència per personatges de terror.

Badpoint
Western situat en un poble de moralitat molt dubtosa.

La bella florista
Sarsuela hip hop. Si això no et convenç, no t’ho podem vendre de cap altra manera.